Wat is het nu juist die PL?


Onlangs ontdekte ik Project Life® bij Feeërieke en was meteen verkocht.

Wat is het nu juist? In Becky Higgins's woorden zelf:
Project Life® is een ultieme, eenvoudige, ideale oplossing om je foto's van je telefoon en computer, uit dozen en albums te krijgen. De dagen van het snijden, plakken, kopen van benodigdheden en het besteden van uren op een album zijn voorbij.
Kies gewoon een Project Life Album, kies een Core Kit vol met kunstzinnig ontworpen kaarten en breng ze in onze Photo Pocket Pages samen met uw schattige foto's en je bent klaar! Door minder tijd op je albums te brengen, heb je meer tijd om van het leven te genieten.

Dus:


Dus ging ik foto's gaan uitzoeken... uit de 1000-en foto's :
maar besloot om wekelijkse pagina's te maken en zo begon ik aan week 17.

Week 17 was een geweldige week, mijn zoon die toen zijn 3de tand verloor (intussen al tand 6 eruit, wat gaat dat snel) , zijn verjaardagsfeestje voor de vriendjes in de manège en de uitnodiging hiervan. Eindelijk had hij een skateboard en was er niet meer los van te rukken... het was een super leuke week en nu kunnen we er steeds op terugzien.

Voor deze pagina ging ik aan het werk in Silouette Studio omdat ik het zo gemakkelijk vind om daarin je foto's gewoon meteen op het juiste formaat te zetten en zo krijg ik meteen een zicht van hoe het er gaat uitzien ook.  Ik maakte in Studio een sjabloon van de grote en kleine kaarten zodat ik deze steeds kon gebruiken om mijn foto's op formaat te snijden en moest ik de grootte niet telkens opnieuw instellen. 

Voor de kaart van Week 17 + de z/w-gestreepte kaart maakte ik gebruik van de Minc.
Week 17 is gewoon met de laserprinter geprint, de gestreepte kaart werd eerst voor de zwarte strepen geprint met de inkjetprinter (want hier reageert de Minc-folie niet op!) en nadien printte ik er de woorden op met de laserprinter.  Het resulteert in gouden letters op een z/w-gestreepte kaart.

Ik ben zo'n verzamelaar die alles bijhoudt.  Een Dymo van de jaren stilletjes inclusief, want... wie weet kan ik die nog ergens voor gebruiken, ook al heb ik een moderne versie in huis, weg deed ik die niet. En ik had gelijk ook want dit label in reliëf geeft het kaartje dat ik gebruikte uit de Midnight Core Kit weer een mooie touch.Wil jij je er ook aan wagen?

  Hier zijn de materialen die ik bij dit project gebruikte:my images

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen