Silhouette Blogtour - Feest : dag 8

Hierbij sluit ik onze geweldige blogtour rond feesten af.  Het was weer een geweldige blogtour met oh zo leuke en originele creaties en niet te vergeten, een geweldige wedstrijd!

Ik ga het hebben over onze uitnodiging en mijn wishlist. Ken je dat gevoel wanneer iemand je vraagt wat je wilt voor Kerst/Verjaardag/moederdag/zo maar (stel je voor!) en je op dat moment eigenlijk vaker zegt: het is me gelijk omdat je op dat moment niet meteen iets weet.  Ik heb dat probleem altijd en eigenlijk heb ik wel een lange wishlist.  Niet dat ik wil dat anderen dit voor mij kopen, maar ook voor mezelf.  Vaak zie ik iets wat ik wil, maar heb nog steeds de loterij nog niet gewonnen en we kopen niet al wat we zien natuurlijk, maar zou het dan niet perfect zijn als je dan gewoon een lijstje kan aanleggen dat openbaar staat zodat je het steeds bij de hand hebt?
Neem eens een kijkje op https://www.wishlistr.com/vnila voor een overzicht. 
Rond deze periode is mijn geweldige kerel jarig en naar jaarlijkse gewoonte maakte ik zelf de uitnodiging.  Elk jaar opnieuw zeg ik achteraf wel dat gewoon even een uitnodiging kopen veel gemakkelijker zou zijn, maar hij is er altijd oh zo blij mee. 

Vorig jaar maakte ik een leuke uittrekkaart als uitnodiging en combineerde het thema Frozen met Batman zodat beide feestneuzen blij waren.
Dit jaar ging ik voor een schudkaart.  Een schud-wat hoor ik je nu denken :)


Een schudkaart is gemaakt uit een plastic mapje, gevuld met kleine prulletjes, in dit geval pailletten zodat je een confetti-effect krijgt. 

Het mapje op zich is gemaakt met de fusetool.  Je creëert in een handomdraai eigen gemaakte pockets voor je kaartjes, foto's en embellishments. De tool komt met een fusing tip, een snij tip, een liniaal en een standaard.
Er mee werken is super gemakkelijk.  Zou het niet zo heet worden zou ik er mijn dochter van 4 mee laten spelen.  In onderstaand filmpje zie je hoe gemakkelijk het gaat.

Ik gebruikte:
  • een glanzend L-mapje
  • pailletten
  • geprinte foto's op uitnodiging voor op de achterzijde
  • fusetool
  • fusemat (aanrader! - het warmtebestendig zakje aan de mat zorgt dat je fusetool nooit gevaarlijk ligt)
  • bijbehorend liniaal
 

Aan de achterzijde had je dan de info over het feestje zelf:Laat je ook inspireren door mijn medebloggers !
Hun creaties zijn werkelijk stuk voor stuk fantastisch ! 


Last but not least...
Er valt een waardebon van €50 te winnen bij de keileuke webshop van  Feeërieke !

Waag je kans door: 
1. Like onze pagina's
2. Deel het wedstrijdbericht openbaar (zie facebookgroep Silhouettebloggers België)
3. Like het wedstrijdbericht zodat we zien dat je deelneemt

CONVERSATION

2 reacties: