Dat het niet altijd perfect is
Al een tijdje dacht ik een trui voor een vriendin te maken, maar kon niet meteen bedenken wat ik er op moest zetten.  Nu zat ik op Pinterest wat te snollen naar wat leuks en stuurde het haar door, maar ze kwam met een veel leukere en gevattere tekst af.  Dus besloot ik er maar meteen werk van te maken.

Ik had van die super leuke Metallic Silver Flex liggen van Feeërieke om eens te testen.  Had al eens een superleuke sweater gezien waar ze het negatieve van een uitgesneden tekst gebruikte en voor deze Flex vond ik dat helemaal tot zijn recht komen. Dus bestelde ik me nog snel zo'n blanco sweater en we gingen er voor.

Ik kopieerde de tekst dat ze me doorstuurde (zonder nadenken) naar Silhouette Studio, speelde wat met de lettertypes en de grootte van de woorden en mijn ontwerp was snel gemaakt.


Snijden ging supervlot (ik gebruikte dezelfde instellingen als heat transfer smooth , maar messtand 3), pellen was zelfs leuk, ja hoor, we worden zelfs vrolijk van afval.  Ik perste deze gedurende 20 sec op 165 (en nog eens 10sec voor en na)  hup en de sweater is klaar, super blij was ik, zo mooi!

Snel een foto genomen en doorgestuurd en dan.....

zie je die schrijffout....gevloekt, gelachen, ... en bij neergelegd dat het niet altijd perfect kan zijn...

en 's avonds een glas geklonken op de niet perfecte maar toch wel mooie trui, ze was er alsnog blij mee.

CONVERSATION

3 reacties:

  1. De emmerdeuse had mss al gedronken eh! Tof effect he, zo negatief uitsnijden, heb het nog al gezien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Typisch dat je dat achteraf pas ziet...
    Wel heel leuk een op deze manier héél origineel ;-)

    BeantwoordenVerwijderen