Timemanagement met mooie stickersWeten jullie mijn planner nog? Nog steeds in gebruik na 9 maanden, een unicum :) Heb tussendoor ook nog een Happy planner gebruikt, maar toch terug gestapt naar mijn Filofax omdat de mogelijkheden ruimer zijn en ik er wat paperassen kan in wegsteken en zo. De happy planner is meer eentje om thuis te laten, Filofax perfect voor onderweg.


Sinds kort heeft FeeĆ«rieke ook printbaar wit stickerpapier in haar assortiment.  Perfect om zelf je stickers te maken en te gaan decoreren.


Ik was dol op de leuke figuurtjes die ik gebruikte tijdens onze blogtour .  Deze zijn van de hand van Indi Maverick , ben gek van haar illustraties dus maakte ik er meteen in Silhouette Studio een week layout van. Even printen op het stickerpapier en dankzij de print & cut functie snij je deze uit.

Zijn er planners onder ons?  Nieuwsgierig naar jullie layout!

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen