SILHOUETTE BLOGTOUR DAG 7

Wie me volgt merkte het reeds al.  We zijn deze week aan een super leuke blogtour bezig rond het thema 'Kerst'.
Leuke kerstkaarten en sterren van Biezonder , kerstballen en een aftelkalender van Beebie, Spoetniksels ging aan het werk met sketchpennen en stempelmateriaal, La vie de Sofie ging voor originele kerst tattoo's terwijl Yjonis haar outfit afwerkte met nailart. Miss Wobie maakte super leuke decoratie met decal en vandaag ben ik aan het woord!Ik vond bij Feeërieke een super leuke kerstboom uit mdf om zelf te decoreren. Manlief schilderde deze wit, niet dat het zo moeilijk is, maar als manlief schilder is en hij stelt het voor dan laat je hem dat met liefde doen <3
Ik werkte ondertussen aan de versiering.  Ik vond enkele leuke kerstdiertjes die ik printte op printbare vinyl en met de print en cut functie liet ik de Silhouette zijn werk doen.
 


Ook werd het tijd om al aan enkele kerstcadeau's te denken.  Op de blog van Silhouette America zag ik leuke oorbellen gemaakt met de Faux Leather Paper.  Ik koos voor deze leuke rendiertjes .  Faux leather paper ziet er eerst uit als een dik papier.  Je snijdt deze uit en dan dompel je je ontwerp onder in water, als je deze na een tijdje er uit haalt ga je deze letterlijk uitwringen, hoe meer je wringt, hoe mooier deze wordt.  Ik ken wel iemand die heel blij gaat zijn met deze oorbellen.Wat zouden jullie onder de boom willen?  Mijn lijstje is lang dit jaar :) En als ik deze kerstbundels zie wordt ze alleen maar langer...  Wil je (eerst) nog wat workshops volgen boek dan nog snel je plaatsje nog op onze Make it Yours - workshops.  Er komen veel onderwerpen aan bod, van basis tot meer gevorderde.  Een leuke dag knutselen met een leuke bende! Ik kijk er alvast naar uit jullie te ontmoeten!


Zo dit was het dan voor onze eerste blogtour! Wat vonden jullie er van?  Wat zouden jullie in een volgende tour willen zien want deze was zo leuk om te doen dat er zeker nog meer zullen volgen!

Aan  Biezonder ,  BeebieSpoetniksels , La vie de Sofie , Yjonis  & Miss Wobie: super bedankt voor de samenwerking!


CONVERSATION

4 reacties:

  1. Mooi, zeg! Als de Sint terug naar Spanje is, laat ik me ook volledig gaan met de kerstdecoratie! Ik kijk er al naar uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die oorbellen ... prachtig, je brengt me op ideetjes (nu alleen nog tijd vinden ...), Biebie

    BeantwoordenVerwijderen