Fear is Stupid, so are regrets - Marilyn MonroeOp deze laatste dag van een turbulent jaar maak ik een balans.  Blog-wise was het een geweldig jaar, heel leuke samenwerkingen, leuke projecten, nieuwe materialen, de nieuwe Silhouette, ongelooflijk veel onderwerpen om over te praten.  
Privé was het een rollercoaster van emoties, nieuwe dingen, mezelf vestigen als zelfstandige was een gigantische sprong in het ondiepe, maar zo blij dat ik die nam! De workshops , de beurzen, de evenementen, allemaal plekken waar ik me zo thuis voel en mezelf gewoon kan zijn.Om het jaar af te sluiten maakte ik weer eens wat voor mezelf, Ik bestelde bij Feeërieke printbare flexfolie en printte er deze geweldige foto van Marilyn Monroe op.
Mijn Silhouette kreeg zelfs een dagje vrij want hier heb je niet echt een Silhouette voor nodig. Ik sneed deze gewoon met een mes uit en perste die op een sweater.  (met de strijkbout gaat dit even goed hoor ;) )
Ik hoop dat jullie het jaar ook mooi mogen afsluiten en wens jullie allemaal een geweldig 2017!
 Op nieuwe dingen, nieuwe ideeën en ongelooflijk veel creatieve uitspattingen! CONVERSATION

1 reacties: