Wil jij het ook liever eerst zien?Bij het ontwerpen in Silhouette heb ik graag een redelijk realistisch beeld van hoe het gaat worden.  Een sticker op een muur, een tekstbord, verzin maar, ik zie het liever eerst.

Door een foto toe te voegen in Silhouette van wat je als ondergrond gaat gebruiken kan je dat beeld krijgen.  In het filmpje hieronder gebruik ik een t-shirt als voorbeeld.  Vaak bepaal ik op die manier wat ik juist ga bestellen omdat ik ook een foto van het materiaal toevoeg en die kleuren overneem. (let wel, de kleur op je scherm kan altijd verschillen van de echte kleur, als je staalkaarten bij de hand hebt weet je precies de kleur)

Ik gebruik zelf de designer editie, dus ik kan gewoon foto's plakken in Silhouette Studio.  Heb je dit niet, sla je de foto's op en open je ze op de momenten dat ik ze kopieer en plak.
(of je koopt Designer Editie :) 25/11 is het Black Friday, kijk dan even goed rond voor interessante promo's op de DE)

Gebruikte Flexfolie : Snake Silver


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen