Lets make it spooky


Met Halloween in aantocht wordt het tijd voor wat spooky decoratie in huis.  zelf ben ik nooit over the top decorator geweest, heb graag een subtiele touch dat verwijst naar een periode, maar zal nooit mijn huis volledig versieren met spinnen en skeletten.

Met een silhouette in huis, wil je natuurlijk zelf iets maken.  In het boek  MIY Pimp it, zag ik wat werkjes met glow in the dark vinyl staan en vond het nu het perfecte moment om die eens uit te proberen.

Oorspronkelijk wou ik onderstaande Glow in the dark pompoenen van A pumpkin and a princess maken, maar... waar haal je zwarte pompoenen? en ze gewoon zwart schilderen vond ik ook maar niets, dus zochten we naar een alternatief. (*als er iemand het weet, let me know!)
De Victoriaanse skeletten vond ik op Pinterest en traceerde ik.  De balkjes haalde ik bij de plaatselijke doe-het-zelf markt en schilderde ik zwart.

Glow in the dark vinyl snijdt even gemakkelijk als andere vinyl, pellen kan je vergelijken met glittervinyl, iets moeilijker te zien, maar het gaat uiteindelijk wel vlot.

Weer tevreden van dit nieuwe stuk!  Klaar om ook nog de glow in the dark flex te testen die hier ook klaar ligt.

Wat maakten jullie of heb je nog niets gemaakt?  In dat geval: kijk even bij Feeërieke, er staan een heleboel Halloween artikelen in promo en daarbovenop kan je gratis een extra-tje in je mandje stoppen!


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen