I've got a perfect puzzle for you! one for free!Oompa Loompa doo-pa-dee dee
If you are wise you'll listen to me ;)


Willy Wonka & The Chocolate Factory, één van mijn all time favorites.... kan zelfs niet meer tellen hoe vaak ik die film gezien heb en kijk er enorm naar uit dat de kids kunnen meekijken! En dan spreek ik over de versie van 1971, die van 2005 heb ik zelfs niet bekeken, voor mij bestaat er maar één :)

Eind augustus overleed Gene Wilder en liep al met het idee iets te maken naar de film.Twee dagen terug hoorde ik dat het 100 jaar geleden was dat Roald Dahl geboren werd , tekenen genoeg om aan het werk te gaan :)

Bij Feeërieke vond ik een vilten tas, ja hoor beetje gulzig geweest, een mega vilten tas! Met zijn 44 x 47cm kan ik er ongelooflijk veel in kwijt.  Ik ging voor de deep petrol kleur, wat meer naar groen neigt dan naar blauw, maar met de herfst in aantocht, een kleur dat met veel valt te combineren.  Ik combineerde het met gouden flex omdat goud mooi tot zijn recht komt tegen de petrol kleur. Ik koos voor een quote op de tas en als je aan de film denkt ga je automatisch zingen... oompa loompa... Het ontwerp was redelijk snel gemaakt, gesneden en ik perste het op de vilten tas (op 160°) 


En zo blij dat ik nu ben met mijn nieuwe tas! Sommige mensen gaan er gek op zijn, sommigen gaan er gek op zijn en me een beetje 'haten' , want oh ja, ik beloof het je, na dit blogbericht zit je de rest van de dag stilletjes te zingen (oompa loompa doo pa dee doo... ) :p 
Wil jij ook gaan Oompa Loompa-en? 


En moest je er nog niet genoeg van hebben:


ps: en ja hoor, ik ben een koppelteken kwijt, nobody's perfect ;)

CONVERSATION

1 reacties:

  1. Leuk! Ik ken gelukkig die film en bijhorend wijsje niet, want heb geen nood aan een oorwurm vandaag. Ik hield ook erg van de boeken van Roald Dahl als kind en kijk ernaar uit dat mijn eigen kinderen ze zelf gaan ontdekken!

    BeantwoordenVerwijderen