When I make it mine and Pimp it!


Toen ik vorige week in het boek 'Make it yours, Pimp it !' bladerde zag ik er een super leuk project met textielverf staan en dat stond meteen bovenaan mijn lijstje. Een lang lijstje sinds vorige week, want ik dacht dat ik aan het boek niet veel ging hebben, maar er staan ongelooflijk veel leuke ideetjes in om te doen!

Je zou kunnen denken, je hebt flock, flex, waarom zou je het met textielverf gaan doen? Wel, het is toch weer een totaal ander resultaat, een ander effect, net dat tikkeltje anders.Moeilijk is het niet, je hebt alleen maar de instructies te volgen :)

Hiervoor heb je de Fabric Ink nodig en daarbij het Stencil materiaal .  Op de rol stencil zit 9 in. x 36 in. materiaal, daar krijg je wel wat sjablonen uit.
Het ontwerp vond ik de Silhouette Design Store Probeer het snel zelf uit! Echt leuk om te doen!

En weer eens iets extra dat je met je Cameo kan ;)
CONVERSATION

2 reacties: