Hoe stuur je ze terug in stijl?1 september nadert, eigenlijk... nog een volle 3,5 weken lang (en dat is eigenlijk nog wel lang in de meeste ouder-ogen ;) )

Maar ik zei dus, 1 september nadert dus we beginnen stilaan voor te bereiden, nieuwe schoenen, nieuwe brooddozen, flessen en zeker ook een nieuwe boekentas.

Tot hiertoe maakte ik elk jaar zelf een nieuwe boekentas, maar eerlijk, het is een verdomd zware klus, het is mooi, maar je gaat het zeker niet doen om te besparen, want voor die prijs heb je eigenlijk best wel een heel mooie degelijke boekentas (dure stofkeuze...) en tegen Pasen begon die boekentas het wel te begeven. En de boekentassen oogden steeds heel mooi, maar een rugzak is voor die ukjes toch zo veel handiger.


Dus dit jaar besloot ik voor een rugzak te gaan, maar mijn kinderen zouden het vreemd vinden dat hun crea-mama er haar eigen stempel niet zou op zetten.  Samen kozen we een thema en de oudste koos Captain America waar ik me wel heel erg in kon vinden.

Na wat googlen en wat pinteresten haalde ik mijn inspiratie uit een ... taart! Ja hoor, je leest het goed, ik zag een taart met een naam geschreven in 3 kleuren en wist meteen mijn ontwerp.

Met wat speelwerk in Silhouette Studio schreef ik zijn naam, zette ik het op een boog, verdeelde ik het in 3 gelijke delen (aan de hand van een ovaal) en voegde ik een schaduwrand toe en tadaaa....
ik blij, zoonlief blij en hij kan in stijl naar school! Niemand die per ongeluk van boekentas zal wisselen en hij herkend het meteen.

Het materiaal dat ik gebruikte:
Rugzak
Flexfolie in blauw, rood, wit


Momenteel is er ook de back to school actie bij Feeƫrieke, je koopt je rugzakken (en zo veel meer) aan 10% korting!


Nu kunnen we verder gaan met onze turnzak, broodtrommel, drinkfles, turnsloefen,... wat vergeet ik nog?  ( kleuterschool weliswaar)

Hou de pagina in het oog want volgende week volgt nog een meisjes-versie! 

Ik ben nieuwsgierig naar jullie school-voorbereidingen! Deel jullie resultaat op onze Facebook-pagina! 


CONVERSATION

4 reacties:

  1. Well done! Ik deed het nog niet, verschillende lagen flex op elkaar. Chique resultaat en idd wel steviger dan een stoffen boekentas (ik weet waarom ik geen boekentassen wil naaien en dank je voor die bevestiging!)!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. gewoon doen! er is echt niets aan! het enige wat ik wel deed deze keer is mijn perstijd wat korter houden omdat het toch sowieso nog wordt 'nageperst' door de volgende laag

      Verwijderen