Foto's Traceren


Elk jaar vieren we tijdens de vakantie het verjaardagsfeest van mijn neefje en nichtjes.  Ze zijn kort na elkaar jarig en maken daar 1 groot feest van.  Buiten hun cadeau probeer ik hen ook telkens iets persoonlijks te geven.  We hadden al gepersonaliseerde kommen, geëtste glazen en nu moest ik er toch even over nadenken, tot ik op dit idee kwam (de nacht voor het feest... )

Foto's traceren is met de nodige info en wat oefenen een makie.  In het filmpje zie je al een manier van werken, maar er zijn meerdere manieren om tot het resultaat te komen dat je wilt. Soms is een combinatie het mooiste.

Ik gebruikte hiervoor vierkante cardstock kaarten die ik nog had liggen van de Action en zwarte matte vinyl die ik kocht bij Feeërieke

Wil jij ook foto's gaan traceren?  Schrijf je dan snel in voor de workshop !


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen