Mijn eerste tattoo!Onlangs vond ik de printable tattoo paper in de bus van Feeërieke en ipv de kinderen er meteen gelukkig mee te maken, maakte ik een tattoo voor mezelf :)

Vorige maand had ik best wel hard zitten studeren voor een examen, ja ja, studeren op je 34ste is toch niet meer hetzelfde als op je 18de ... en de dag van het examen wou ik toch een geluksbrengertje meenemen.  En dit in de vorm van een tijdelijke tattoo.
De werking op zich is heel gemakkelijk.  In deze verpakking vind je 2 printbare tattoo vellen en 2 plaklagen.  In enkele stappen:
  • Je maakt je ontwerp in Sil. Studio
  • Spiegel je ontwerp
  • Voeg registratietekens toe
  • Print deze uit op een tattoo vel
  • kleef er nu een plaklaag op, op dezelfde manier als je transfertape op vinyl zou kleven
  • Snij dit ontwerp uit met je Sil. Cameo
  • Haal nu de plasticlaag van je tattoo, leg deze op de huid met een vochtige doek
Natuurlijk maakte ik er niet enkel voor mezelf, niets zo leuk om de kids ook nog een tattoo te kunnen geven van hun idolen.  Daarnaast maakte ik ook al wat tattoo's met de kids hun naam en onze telefoonnumers op.  Telkens wanneer we op uitstap gaan heb ik de gewoonte dit gewoon met een pen op hun arm te schrijven, nu doen we dit in stijl! 


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen