Een einde dat gevierd moet worden!
Daar is ie weer dan, het einde van het schooljaar. Een schooljaar dat als een sneltrein voorbij gevlogen is.  Vind je ook niet dat 1 september net gisteren was?

En dat moet dan gevierd worden. We vieren een jaar vol plezier, een jaar waar 3 leerkrachten mijn 2 bengels zo veel bijgeleerd heeft, ze zo heeft doen groeien en zo veel liefde hebben gegeven.

En met een Silhouette Cameo, maak je die natuurlijk zelf!

Ik probeer elk jaar iets te geven waar ze effectief iets aan hebben in hun job.  Dit jaar koos ik voor de draagtassen, want elke ochtend zag ik ze wel wat meezeulen van hun wagen naar de klas.
En die smukten we op met een leuke tekst, een tekst die bij elke leerkracht van toepassing was.

De tassen vond ik bij Feeërieke, ik gebruikte witte en gouden flex.  Voor de rode draagtas gebruikte ik flock.

Ook een fles wijn voor elks.  Want op zo'n jaar mag er geklonken worden.  De fles wijn decoreerden we dan weer met een sticker met een foto van mijn bengels en de tekst vond ik op Pinterest.  Zo toepasselijk ;)   Ik gebruikte de Print & Cut functie om deze stickers uit te snijden.En een geëtst glas die ik maakte voor een vriendin die het aan de juf wilt geven, verpakten we mooi en hingen we een label aan dat we beplakten met vinyl.  De labels zijn van mooi stevig karton, je kan er grote in het wit terugvinden of medium formaat in Kraft Paper.  Ik bracht de vinyl over met transferfolie, op deze manier maak je van elk label een mooi gepersonaliseerd label. Ik sla er alvast een voorraad van in, want dit is zo handig om in huis te hebben om van elk geschenk nog net dat persoonlijkere te maken.


En elk einde is een nieuw begin.  Het begin van de grote vakantie, 2 maanden genieten met onze bengels.  Tijd om te ontspannen, waarschijnlijk tijd om heel veel te knutselen (want oh ja, ook al zijn ze maar 3 & 5, de Silhouette kennen ze goed en wordt hier ook mee geknutseld!)
Ook de start van de Vnila workshops en Vnila webshop.  Een spannende tijd voor mezelf.

Wij gaan 2 maanden vooral: genieten!

Een prettige vakantie iedereen! 

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen