Vaderdagsgeschenkje gemaakt met Sharpies: kinderspel!


Edit: Sinds kort heeft Feeërieke ook porseleinstiften en vaatwasbestendige gloss, ik raad deze nog sterker aan dan de sharpies om toch een langdurig resultaat te bekomen. 


De kinderen, manlief, het huishouden, werken, bloggen, een zaak opstarten, vrienden, ontspannen...  voor alles tijd vinden en plannen is vaak een taak op zich, maar vandaag combineerden we enkele.

Vandaag wou ik de sharpies die sinds kort op de webshop van Feeërieke te vinden zijn eens testen.  Al zo vaak tegen gekomen op Pinterest, maar nog nooit eentje gehad, dus toen ik die bij Feeërieke zag verschijnen moest ik ze meteen hebben! 
De dochter, die gisteren mijn panda tasje confisceerde ;) , is ook zo'n creatieve duizendpoot en doet niet liever dan me helpen.  Vandaag was ze een dagje thuis, dus het uitgelezen moment om samen wat quality time te besteden , samen te knutselen voor vaderdag , een video tutorial te maken en te bloggen. 4 vliegen in 1 klap! Eveneens een bewijs dat dit kinderspel is.


Instructies om je kom afwasbestendig te maken:


 • Laat het gedurende 3 dagen drogen
 • Plaats uw kom in een koude oven
 • Zet uw oven op 200 graden gedurende een uur
 • Laat de kom afkoelen in je oven.


Deel zeker jullie resultaat op onze Facebook-pagina! 


CONVERSATION

5 reacties:

 1. Ook al zo vaak gezien! Hartstikke leuk. Maar welke Sharpies kun je hier het beste voor gebruiken en moet je het dan afbakken in de oven om ze af te kunnen wassen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb de instructies toegevoegd, blijkbaar had ik mijn bericht te snel gepubliceerd :)

   Verwijderen
 2. En welke Sharpie gebruik je hiervoor, want er zijn verschillende types!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de gewone Permanent Marker Fine Point heb ik gebruikt

   Verwijderen