Geld eens anders gegeven

 De mama was jarig en we wilden geld geven zodat ze er zelf iets leuks mee kon gaan kopen, maar gewoon een enveloppe met geld is gewoon saai... alé, als ik een centje krijg ben ik altijd blij hoor :) (wie niet) maar ik geef het niet graag gewoon zo...

Dus gingen we op zoek naar een leuke originele manier om het te geven op Pinterest (because we all love Pinterest, don't we? )

Ik viel hierop en wou het in een doosje steken.  Hier maakte ik een doosje op maat.
Voor wie het graag dezelfde afmeting wilt, hier kan je dit doosje in studio bestand downloaden.

Omdat mijn zus en ik het samen gaven en ik niet gewoon een kaartje wou bijsteken met onze namen opgesomd, maakte ik een  familie-boom met al onze namen in.


En de mama, die was zo blij :) zo blij dat ze het geld niet wilt uitgeven en het kaartje gaat inkaderen!

Mama blij, wij blij!!!

Hou de website goed in het oog, we proberen al enkele weken een groot memobord te maken. Een white board van 90cm*60cm (ruimte zat dus) , waarop we onze wekelijkse rush kunnen op bijhouden.  Het ontwerpen op zich is al een mooie opdracht, maar de zieke kindjes tussendoor maken het net iets langer duren.
CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen