We geven weg! - Print & Cut functie uitgelichtDe Print & Cut functie maakt het nog leuker om zaken te personaliseren. Je maakt een eigen ontwerp, print het uit en laat de Silhouette dit uitsnijden.  Velen onder jullie durven er niet aan beginnen, maar je moet het gewoon proberen. Ik heb dit de eerste keer getest met gewoon printpapier en nu test ik zelfs nog vaak elk ontwerp voordat ik met mijn materiaal ga werken. 


Bij dit ontwerp maakte ik gebruik van Printable Kraft Sticker Paper van Silhouette. Dit is een kraftpapier in stickerformaat die je kan bedrukken en achteraf je ontwerp laten uitsnijden door de Silhouette. Ik had even een probleem met het bedrukken van het papier omdat door de stevigheid het niet goed door mijn printer liep, maar door het even op te rollen en terug plat te maken ging dit veel vlotter. 

Het resultaat mag er wezen, een leuke decoratie voor Valentijn! 

Nog enkele tips indien het zoeken van registratietekens niet lukt:
  • Voorzie extra licht
  • Zet je Cameo net iets anders naar het licht , een andere lichtinval helpt soms ook
  • Ga met een zwarte stift over de registratietekens
Hierbij de uitleg en dit wordt een fluitje van een cent! 
Wil jij deze bestanden ook, via onderstaande link kan je ze downloaden:
CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen