Olé een Ole!

Deze week maakten we nog eens een Ole van Zonen 09. Eén van mijn favoriete patronen voor/van mijn kleine man.  Het feit dat ze omkeerbaar is, met de juiste stofjes ook lekker warm en hij krijgt ze gemakkelijk zelf aan en uit.

Het stofje is een couponnetje dat ik bij de Modecoupon vond. Toen ik het zag liggen was ik zelf niet 100% overtuigd, zag er niet meteen iets in, maar ik wist dat mijn kleine man er gek op ging zijn, dus kocht ik het toch (couponnetjes laat je toch niet liggen hé!) En ik had gelijk, hij was er inderdaad gek van. Van toen af vroeg hij wel dagelijks: mama wanneer maak je nu eens iets van mijn bulldozerstofje? Op een dag vond ik hem zelfs in zijn bed met het stofje...

Nu de koude dagen eindelijk aangekomen waren kwam ik tot het besef dat hij eigenlijk nog wel een warme trui kon gebruiken en daar is de Ole echt perfect voor. Als binnenstof gebruikte ik wellness joggingstof, ook van bij de Modecoupon, en moest je die stof ooit al eens tussen je vingers hebben gehad zou je weten dat deze aan de binnenzijde oh zo zacht is dat je zou denken dat je een puppy aait. Het enige nadeel is... de Ole is dubbelzijdig... dus het zachte zit tussen de 2 stoffen verstopt, maar dit losten we op door de stof binnenstebuiten te gebruiken in de zakken zodat hij toch lekker zachte zakken heeft. Het plan is nu ook om nog een bijhorende joggingbroek te maken, gaat lekker zitten!
Welk patroon dat gaat worden ben ik nog niet uit, heb er enkele, welke gebruiken jullie?


CONVERSATION

1 reacties:

  1. Coole jongenstrui! In Ottobre staan er regelmatig patronen voor sportbroekjes :-) Hier vind je ook een gratis patroon: http://www.allsewingpatterns.net/Pants-Shorts/Baggy-trousers/

    BeantwoordenVerwijderen