Back to school


Binnen enkele dagen begint het nieuwe schooljaar en we hebben reeds al wat voorbereidingen getroffen. Toch leuk om ze binnen enkele dagen weer aan de schoolpoort te mogen gaan afzetten. Ze kijken er enorm naar uit, 2 maanden hun vriendjes moeten missen (ook al hebben ze er enkele toch regelmatig gezien) , het doet wat met hen. En deze mama... kijkt uit naar de routine, de rust, het was leuk de vakantie, maar het is als op reis gaan, heel leuk om te vertrekken, genieten op je bestemming, maar altijd even aangenaam om weer thuis te komen.
Wat ook zo leuk is die eerste dag, is om een foto te nemen net voor ze vertrekken, telkens weer op dezelfde plek. Later kijken we geamuseerd terug op die foto's. Nu zag ik op één van de Amerikaanse facebookgroepen 'First-day-of-school'-boards. En meteen wist ik dat ik er ook één moest hebben! Geweldig toch die kleine weetjes die je aan die foto telkens opnieuw kan toevoegen! 

Ik downloadde het bestand van die groep en paste het aan naar mijn wensen , vertaling, toevoeging van die pijl uit de Silhouette shop.

Het bord is gemaakt uit mdf die ik in de plaatselijke houthandel op maat liet zagen (33 op 33). Deze schilderde ik met schoolbordverf, 2 lagen, elke laag zachtjes geschuurd, dus ook de bovenste laag zodat de vinyl goed aanhecht. Er zitten enkele uurtjes werk in, maar meer dan waard!

Ook zin om zo'n bord te maken? Hier kan je een nieuw eigen ontwerp terugvinden, niet hetzelfde als ik maakte, daarvoor respecteer ik de ontwerper van het originele bestand zijn werk, het is niet aan mij om dit te delen.

Veel plezier en bij vragen weet je me steeds te vinden! 

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen