Stofjes voelen bij Daaidieka! -> Pop-up Herentals najaarseditieSinds 1.5 jaar vind ik bij Daaidieka mijn gading tussen de vele stofjes op haar webshop en toen ik las dat ze dit najaar in de Pop-up store in Herentals zou staan moest ik daarheen! Stofjes voelen is nog steeds dat ietsje meer.

We werden meteen hartelijk onthaald door Katleen, Ze helpt je meteen met tips en het uitkiezen van leuke fournituren bij je stofjes. Je hebt ongelooflijk veel keuze, Michael Miller, Riley Blake, Dapper, Lillestof, Znoc, katoen, tricot, flanel, wol,... je weet niet waar eerst kijken! Tijdens ons bezoek werden er nog breisels en rolletjes stof geleverd.Mijn kleine man was ook mee, we hadden vandaag nog andere verplichtingen, oorspronkelijk zag ik dat niet zitten, want zeg nu zelf, stof kies je het liefst ongestoord, maar hij vond met zijn vriendinnetje wel zijn gading in de winkel en wij konden rustig stofjes kiezen, laat dat je zeker niet tegenhouden als je in de buurt bent!

Onze keuze is gevallen op enkele Michael Miller en Timeless Treasures stofjes, wat effen katoentjes en mijn stof voor Bertien en onze  Switch 'n Stof Challenge!Daaidieka staat niet alleen in de Pop-up store, je kan er onderstaande shops ook nog vinden. Ga zeker eens een kijkje nemen op hun Facebook pagina, met de feestdagen in aantocht vind je daar zeker een mooi en origineel geschenk! Natuurlijke beauty en lifestyle, uniek houten speelgoed, exclusieve jongenskleertjes, eigenzinnige kinderkleertjes en zo veel meer. Trouwens, je kan ook met Bancontact betalen! Nog t.e.m. 31/12/2014 kan je in de pop-up store terecht.

Daaidieka plant binnenkort ook een stockverkoop, hou zeker ook haar Facebook pagina in het oog zodat je deze zeker niet mist!
CONVERSATION

2 reacties: