Little dress with a golden touch
Toen ik Janneke  van Sisko by Mieke zag verschijnen wist ik meteen dat deze eentje voor mijn kleine meid werd! Als pasgeborene had ze een gelijkaardig jurkje waar ik zo verliefd op was en ken je dat gevoel als dat ene favoriete kledingstuk te klein is en je het maar niet weg wilt doen? (het ligt hier intussen in haar herinneringen doos :) )

Dus allereerst: Dank u Mieke!

Dus Janneke stond meteen bovenaan mijn lijstje, dat oneindig lijstje.

Het assembleren ging zeer vlot met de duidelijke uitleg, zeker een aanrader, niet moeilijk, zelfs als beginner zou ik dit durven aanraden. Paspel aanzetten, een blinde rits inzetten, de plooien, ze staan er allemaal met een juiste fotobegeleiding.

Ik gebruikte subtiele gouden tinten erbij, de paspel is van zacht goud en onderaan werd er in goud omgezoomd.

Nu nog op zoek naar een zacht gouden kousenbroek of legging en golfje, als er iemand de gouden tip heeft, laat maar weten.

De schoenen wordt daarentegen een ander verhaal... gisteren een halve dag schoenwinkels afgegaan en nergens vond ik iets naar mijn zin, of ze waren naar mijn zin, maar liep ze er net niet goed mee. Eén paar schoenen heb ik over staan twijfelen, van Pom d'Api, ze zouden perfect onder dit jurkje gaan, maar gaan deze onder alles....?
Wil je geen enkel bericht missen, like dan even de Vnila facebookpagina. Bij elk bericht zet ik daar een update en tussendoor weet je telkens wat er hier nog 'geproduceerd' wordt.
Vnila

Promoot jouw pagina ook

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Kei mooi! En oh, love the shoes! Tuurlijk gaat dat onder alles! Als ik Janneke zie voor grotere kindjes krijg ik steeds meer zin er voor mijn 3,5 jarige ook nog één te maken. Wie weet komen er ooit nog grotere maten bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuke versie! en inderdaad zalige schoentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank u! Die grotere maten zie ik zeker graag komen! (want ze blijven niet eeuwig zo klein :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hélemaaaaal akkoord met een Janneke voor 3,5 jarigen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi stofje! Misschien kan je schoentjes zoeken met ook een gouden accent, zodat ze ook onder andere outfits passen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. moo! en die schoentjes gaan zeker onder alles, of toch veel

  BeantwoordenVerwijderen