Lekker cosy - Vrijdag PinterdagVandaag  hebben we het over kussens maken. Kussens zijn die kleine extra die een kamer een levendige touch kunnen geven en zeg nu zelf... hoe vaak ben je achterover gevallen als je de prijs van zo'n kussen ziet in de winkel (ik al vaker!)


Wat doen we dan, lekker gaan spieken in die winkels met die dure mooie kussens en zelf maken natuurlijk!

Inspiratie haalde ik van mijn bord Interieur:

Volg het bord Interieur van Vnila op Pinterest.

Op deze site heb je een hele opsomming van mogelijkheden, maar deze viel mij op , een combinatie van stofjes en ik maakte er dit van:Hoe je dit moet maken hoef ik je niet meer te vertellen, blogland loopt over van de tuto's!

Tips die ik wil meegeven:

Je stof mag niet groter dan je kussen zijn, ik nam de grootte van mijn kussen en nam er geen naadwaarde bij, volgende keer haal ik er zelfs een cm af , denk ik, zodat mijn kussens boller staan.

Dit gaat perfect met overschotjes, kleine lapjes, kijk ook eens in de couponbak, dit zijn de hobbystofjes van Wibra, deze waren maar 50cm x 50cm, aan de achterzijde gebruikte ik stof van Ikea.CONVERSATION

1 reacties: