De Stoffenkaart! - Vrijdag Pinterdag!

Vandaag geef ik wat meer tijd aan mijn stoffenkaart op Pinterest. Enkele weken terug ontdekte ik het nut van de extra map-toepassing op hun site en bedacht ik dat als ik nu eens elke bakstenen stoffenwinkel ,waarvan ik weet heb, eens pin verkrijg ik uiteindelijk een mooie verzameling van al die bakstenen stoffenwinkels samen.

Volg het bord Stoffen shops bakstenen winkels van Vnila op Pinterest.


Altijd handig als je ergens bent om te weten waar er in de buurt stofjes te spotten vallen, niet waar?

Ik ben verre van klaar... heb nog wel een 60 tal winkels toe te voegen, maar om het goed te doen, doe ik er maar enkele per dag, tegen volgende week hoop ik deze volledig te hebben.


Aan alle co-bloggers een warme oproep: moest je toevallig zelf een review van 1 van de gepinde winkels geschreven hebben, noteer gerust een link naar dat bericht als reactie op een pin! Altijd handig om te weten wat een ander er van vindt!

Het gaat ook verder gaan dan onze Belgische grenzen, ben je op reis geweest en ben je ergens een stoffenwinkeltje tegengekomen, deel het met ons! Ik zet ze mee op de kaart !

Veel shop plezier!!!

CONVERSATION

10 reacties:

 1. ooh dit is zeer leuk, ik ga altijd naar de modecoupon in sint-niklaas en vind dat er goed. Maar vind het ook wel leuk om eens te zien waar ik nog kan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voila, mijn bijdrage is geleverd, voor Den Depot/Het Machien in Heist op den Berg ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super idee! Deze ga ik in het oog houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je staat er bij Astrid! En nog zo dichtbij ook, ik spring binnenkort eens binnen!

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Met veel plezier gedaan :) Bedankt om te volgen!

   Verwijderen
 6. Nieuwmoer staat al op de kaart. (ik wilde het kiekeskot al doorsturen)

  Mogen winkels met Afrikaanse stoffen ook op de lijst? Vlak achter Permeke en in de Lange Beeldekensstraat weet ik zo direct twee winkels liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super handig zeg! Binnenkort een weekendje naar Gent, eens kijken of ik in een van die winkels binnen kan wippen. En ik ga eens in de gaten houden of er bij mij in de buurt onverwacht wat bakstenen winkels opduiken die ik nog niet kende.

  BeantwoordenVerwijderen