Vrijdag PinteRdag !en niet PinteNdag zoals ik eerder deze week al hoorde :)

Vandaag wat meer over iets wat ik op mijn bord heb gepind, iets wat me inspireerde, ik ook wou maken, dit zal niet persé elke week over een naaiwerk gaan, het leven is eenmaal meer dan naaien alleen natuurlijk!

Deze week komt het van mijn bord 'Kledij meisjes'

Volg het bord Kledij meisjes van Vnila op Pinterest.

om precies te zijn deze:De Lotta van Compagnie M maakte ik al voor de 2de maal, de eerste keer was onze jongste haar verjaardagsoutfit, deze week vroeg ze zelf achter een nieuw exemplaar (het kind is 2...)
Ik had de hobbystofjes van Wibra gekocht om kussens van te maken en mijn kleine meid haalde er zelf een lapje uit, ging haar verjaardagsjurk uit de was halen en zei: mama nog maken!
Even snel berekend of ik voldoende had en had zelfs over! Aan zo'n vraag van dochterlief kan ik niet weerstaan!
Het patroon is echt heel goed uitgelegd, duidelijke foto's en je kan steeds combineren met de andere patronen (mouwen, rok stukken,...) Sinds deze jurk is mijn blinde rits ook perfect blind, daar wijdt ik nog een toekomstig blogbericht aan! In dit exemplaar heb ik de zakjes weg gelaten, mijn kleine meid is letterlijk een kleine meid, ik heb het rokje ingekort omdat het anders veel te lang is en de vorige keer moest ik de zakjes mee inkorten, dus besloten dat ik het nog even zonder zakjes maak tot ze een groeischeut krijgt.

Ik ben wel fan van Compagnie M haar patronen, volgende op mijn wishlist is de Julia sweater.


Hierbij mijn eerste Pintervrijdag! Zien jullie iets op Pinterest, maar durven jullie er zelf niet aan te beginnen? Daag maar uit! Ik wil alles wel eens proberen!


CONVERSATION

1 reacties: