Switch 'n Stof Challenge!

Niets zo leuk als een verrassingspakketje en dat is dan ook ons leuk plan, Bertien van Ramon en de uil en ik stellen een pakket samen van stof en fournituren. Op 27 oktober spreken we af, wisselen we onze pakketjes uit en dan hebben we elks een week om uit de ontvangen stof iets te maken.

Bertien en ik leerden elkaar begin 2012 kennen, op een babyforum, onze (b)engeltjes zijn even oud, maar daarnaast heb ik haar lekker bestookt met het naaivirus, het chronisch naaivirus, want zeg nu zelf, je geraakt daar niet meer vanaf! Het geweldige aan Bertien is haar creatieve geest binnen het ontwerpen van kledij, ze maakt zo maar alles na wat ze ziet en voor een bestaand patroon zal ze toch dat ietsje extra met haar stof doen zodat het tikkeltje origineler is dan al die anderen, ze doet dat geweldig goed! Ze deed ook mee met de Zonen09 wedstrijd, hier zie je haar resultaat, verbluffend vond ik deze!

Zij introduceerde mij in de Sleepstraat en de strik in Ledeberg, met haar belandde ik in een kelder in Gent met heel vreemde kledij en stond ik daar dit jurkje te passen:

Dit jurkje uiteindelijk niet gekocht, was rond de 90€ dacht ik... die maken we wel (ooit) na!

Nog maar zelden kwam ik iemand tegen die zo gek is als mezelf en me zo goed begrijpt zonder woorden :) We zien elkaar misschien maar 1 keertje op een jaar, maar soms weet je wanneer je echte vrienden hebt gevonden ;)


Spannend dus zo'n pakketje, het is eens wat anders dan een gewone swap waarbij je iets voor elkaar maakt, hierbij hangt er nog een leuke uitdaging aan !

Bericht aan Bertien zelf: deze wordt het al zeker niet want was way to easy, maar echt hééél leuk:
Wordt dus zeker vervolgt!!!


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen