Nieuw: Vrijdag Pinterdag!

Nieuwe blog, nieuwe gewoontes. Vanaf volgende week mag u elke vrijdag een Pinterest creatie verwachten. Aangebracht door mezelf, aangebracht door jullie! 

Ik ontdekte Pinterest in 2010, lijkt zo lang geleden al. Als je heler dagen in bed moet blijven liggen tijdens je zwangerschap weet je er veel tijd te spenderen, want zeg nu zelf, 'even' op Pinterest, bestaat gewoon niet...

Dus, om terug te komen op mijn verkondiging: 


Zoals je ziet, mijn borden zijn leeg! Ja hoor, ik begin opnieuw, helemaal van nul. Ik heb een nieuw profiel aangemaakt en ik ga elke link die ik heb, alle 978, nakijken en opnieuw sorteren of verwijderen. Een hele job dus, ik weet wat doen. 

Pin vrijdag 26/09 alvast op jullie agenda, dan zien we elkaar hier weer voor mijn eerste Vrijdag Pinterdag! 

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen