Modecoupon in een nieuw 'kleedje'


Op de terugweg van het ziekenhuis reden we langs de Modecoupon en ik kon het niet laten om hun nieuw pand even te bezoeken.

Mijn eerste indruk was dat het veel opener en ruimer is. De stoffen staan mooi per soort, elke kast heeft 3 schappen met stofjes, zo veel keuze!

De Soft Cactus stofjes, dit seizoen één van mijn favorieten, liggen op de eerste kast bij binnenkomst. Mijn aandacht hadden ze meteen. En hoe verder ik liep, hoe hoger mijn rekening werd in gedachten... 1 voor 1 prachtige stoffen. Links in hun toonzaal heb je een speciale koopjeshoek, daar kan je niet over kijken, netjes aangegeven (en verderdoor ook de couponbak, de bak waar we allemaal toch eens even in gaan kijken hé! )Wat me al eerder beviel aan de modecoupon, in hun oude pand, is dat ze een speciaal speelhoekje hebben voor kinderen en als mama van 2 peuters is dit goud waard! Niets zo saai voor die kleintjes om je heel de tijd te moeten volgen in de winkel terwijl je stofjes zoekt (nadat ze hun eigen stofjes hebben uitgekozen natuurlijk)
Dus dit was het eerste wat mijn kleine man zocht toen we binnenstapten en zo blij dat hij was (en ik ook!)
Voor de mama's met hele kleintjes in een kinderwagen is het ook een hele verbetering, geen trap meer, de kasten staan ruim genoeg, dus je kan op je gemak samen met je kleine uk door de gangen kuieren.


Al bij al ben ik braaf geweest, maar met 2 meter stof vertrokken, met mijn rug kan ik momenteel toch niet echt naaien en eigenlijk... heb ik nog meters stof liggen, maar deze 2 kon ik echt niet laten! 

Het nieuwe pand  is zeker en vast een geslaagde zet van Modecoupon, veel meer ruimte, meer licht, veel opener en aangenamer, allen daarheen zou ik zo zeggen!


Follow my blog with Bloglovin

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen