Nieuw begin

Hier zijn we dan weer, mijn blog met 1 bericht van onder het stof gehaald, tijd gemaakt om aan het design te werken, want zeg nu zelf, een mooie blog leest leuker dan een drukke standaard blog. Trouwens, tips zijn altijd welkom, kan ik alleen maar van leren!

Intussen begin ik ook al lekker te bloggen, het design wordt nog vaak aangepast en zal blijven evolueren want wat ik intussen al wel gemerkt heb, je kan in blogland blijven leren!

De afgelopen 2 jaar heb ik... geen nieuwe kindjes gemaakt, we houden het bij 2 en heb een zoon en een dochter, mijn wens is vervuld. Heel veel genaaid, ontzettend veel... het begon met een deken weet je nog, intussen zijn er nog meer dekens (ze moest het eens kou krijgen) , kruippakjes, truien, burda's 7828 naar haar methode , jurkjes en voor al de  Strait Grain Tiny dress , eigenlijk een 'afkooksel' van dit patroon want ik heb het patroon moeten versmallen, doe er geen rits in, geen kraag en geen mouwen, sluiting op de schouders... als ik het zo lees... blijft er niet veel meer over hé. Weer een ideetje voor een volgend bericht!

En iedereen heeft zo wel een werkje liggen waar je zo trots op bent, bij mij is dat mijn kleine man zijn boekentas. 4 november was zijn eerste dag op school en als 'naai-mama' hoort daar een zelfgemaakte boekentas bij. Hoorde veel stress bij, welk patroon, welke stof! Maar het resultaat mocht er wezen, al zeg ik het zelf:Naaicafé's, ook zo'n leuke uitvinding, al iets meer dan een jaar lid van een club en de tweede in de maak, ja tijden veranderen, manlief blijft thuis en de vrouw op café!


Ik heb nog veel te vertellen, dat is duidelijk!

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen